Bemutatkozás      Hírek      Árajánlat   
Cégünk / Bemutatkozás

Vox Nova

A Vox Nova Kft. olyan kreatív  és lelkes  fiatalok elképzelése alapján jött létre 2003-ban, akiknek már a cégalapítás előtt is lehetőségük volt hasonló szakterületeken, profi tapasztalatokat szerezni.  A cég megalapításakor az a cél vezette őket, hogy a megszerezett tapasztalataikat még kreatívabban, az ügyfelek igényeihez még inkább alkalamazkodva tudják kamatoztatni.

Filozófiánk

Nem elég a legjobbnak lenni, annak is kell látszani. Ez pedig egyre nagyobb és nagyobb áldozatokat és szakértelmet követel a cégvezetéstől.  Mi ebben akarunk segíteni. Cégünket azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára mindig a leghatékonyabb és az adott helyzetben legcélravezetőbb utat kínáljuk. De nem legendő a kreatívitás és a legjobb ötletek. Az üzleti életben gyorsnak és megbízhatónak is kell lennni. Büszkék vagyunk, hogy egyre többen megbíznak bennünk és cégük fejlesztésében szakembereink segítségét is igénybe veszik.

Jövő

Ha elképzeljük a Vox Nova Kft-t a néhány évvel később, akkor egy olyan céget látunk, aki sosem elégszik meg az aktuális helyzetével, mindig jobb és jobb szeretne lenni, a partnerei számára folyamatosan szállítja a fejlődéshez szükséges ötleteket és megoldásokat.

Elérhetőség

Cím: 1016 Budapest, Aladár u. 2/b. 2. em. 1.

Tel: 318-4114

Fax: 411-0199

e-mail: info[kukac]vox-nova.hu

Akciós árajánlat(angol):

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉSOwn Works: